Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Το "πράσινο φως" για τη δημιουργία σχολής επαγγελμάτων κηδείας αναμένει ο κλάδος τους επόμενους μήνες. Σχετική πρόταση θα υποβληθεί από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γραφείων Τελετών.Το "πράσινο φως" για τη δημιουργία σχολής επαγγελμάτων κηδείας αναμένει ο κλάδος τους επόμενους μήνες. Σχετική πρόταση θα υποβληθεί από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γραφείων Τελετών.

Τη δημιουργία σχολής επαγγελμάτων κηδείας, θα ζητήσει άμεσα από τα αρμόδια υπουργεία, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γραφείων Τελετών, Μιχάλης Παναγιώτου.
Υπουργείο Ανάπτυξης, υπουργείο Γεωργίας, υπουργείο Υγείας και υπουργείο Δικαιοσύνης αφού εξετάσουν τον φάκελο, θα δώσουν την σχετική απόφαση, στους επόμενους 2-3 μήνες.
Η πρόταση του κ. Παναγιώτου είναι η Σχολή να εδρεύει στη Λάρισα, καθώς υπάρχουν όλες οι υποδομές ενώ η φοίτηση θα είναι 2 χρόνια. Στο πρόγραμμα διδασκαλίας περιλαμβάνονται μαθήματα όπως ιστορία της κηδείας, σκηνοθεσία, Δικαιο της τάφης, βιολογία, ανατομία, αισθητική, πρακτική άσκηση κ.ά.
Θα διδάσκουν καθηγητές, αλλά και «έμπειροι επαγγελματίες του χώρου» οι οποίοι θα έχουν συμπληρώσει περισσότερα από 10-15 χρόνια προϋπηρεσίας.
Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο Μιχάλης Παναγιώτου «είναι απαραίτητο να ιδρυθεί αυτή η Σχολή, καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε ίσως τις πιο ευαίσθητες στιγμές των ανθρώπων. Να διαχειριστούμε τη θλίψη και να δείξουμε σεβασμό στους νεκρούς. Στην Ελλάδα ο καθένας ανοίγει ένα γραφείο τελετών, χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, όπως σε όλη την Ευρώπη όπου για να το κάνεις θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον δυο χρόνια προϋπηρεσία».
Όπως ο ίδιος συμπληρώνει «μέσα από τη σχολή θα βγαίνουν και άλλοι επαγγελματίες, όπως ταριχευτές για παράδειγμα και θα μπορούμε να μιλάμε πια για σωστές συνθήκες εργασίας για όλους».
 http://bartzakos.blogspot.gr/


Τελεται Βασιλης Μπαρτζακος

Η Εταιρεια τελετων Βασιλης Μπαρτζακος εινναι διπλα σας 24 ωρες την ημερα ολες τις ημερες της εβδομαδος 58 ολοκληρα χρονια στην Αθηνα παρεχοντας υπηρεσιες υψηλου επιπεδου με τις καλυτερες παντα τιμες της αγορας. Εμεις θα σας δωσουμε τις πληροφοριες που χρειαζεστε θα σας καθοδηγησουμε βημα βημα για το αγαπημενο σας προσωπο και μεσα απο τα διαφορα οικονομικα πακετα που προσφερουμε θα κανετε την τελετη με ποιοτητα και με πολυ προσιτους ορους.Στην εργασια μας και στις προσφορες μας η διαφανεια εινναι σκοπος μας χωρις να υπαρχουν
 κρυφα σημεια και επιπλεον απαιτησεις. Ειμαστε στον Γερακα στην οδο Εθνικης Αντιστασεως 25 στην Καλλιθεα Σιβτινανιδου 20 στην Αθηνα Δεφνερ 1 στα τηλεφωνα 2106612103 2106616429 2109511453 6936079840 6931593762 προθυμοι να ακουσουμε το προβλημα σας και να το λυσουμε απο κοινου.