Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΣ - 210-6612103 210-9511453 210-9562505 6936-079840






Με συγκίνηση, σεβασμό και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα η οικογένειά της, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και γνωστοί απ' την μακρά πορεία της πολυκύμαντης ζωής της, αποχαιρέτησαν τη συντρόφισσα Ευανθία Αγγουράκη, που έφυγε απ' τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 95 χρονών και η πολιτική της κηδεία τελέστηκε απ' το Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Τιμητική φρουρά στο φέρετρό της - σκεπασμένο με τη σημαία του ΚΚΕ το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες και στο οποίο έμεινε πιστή μέχρι την τελευταία της μέρα - ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, οι Αλέκα Παπαρήγα και Δημήτρης Γόντικας μέλη της ΚΕ του Κόμματος και ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Ακολούθησαν σύντροφοί της απ' την Κομματική Οργάνωση του «Ριζοσπάστη» στον οποίο εργάστηκε για περισσότερο από τρεις δεκαετίες και στον οποίο πρόσφερε ανιδιοτελώς μέχρι πριν λίγα χρόνια.
Με λίγα μεστά λόγια αποχαιρέτησαν την συντρόφισσα Ευανθία ο Κύριλλος Παπασταύρου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντής του «Ριζοσπάστη», η Βάσω Νιέρρη μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» και η κόρη της Σμαράγδα Αγγουράκη.